آیا با واژه خط فروش آشنا هستید؟

اگر با تولید آشنا باشید، به احتمال زیاد با خط تولید و ایستگاه های کاری آشنا هستید. با تغییر روش ها و ابزارهای فروش واحدهای تولیدی، باید انقلابی در روند قبلی فروش خود ایجاد کنند در غیر اینصورت به طور حتم از دایره رقابت خارج خواهند شد. در روش های جدید فروش، دیگر بخش فروش به مفهوم گذشته وجود ندارد و در واقع باید چیزی شبیه به خط تولید در واحد فروش ایجاد شود که ما به آن خط فروش میگوییم.

افزایش فروش

در اوائل سال 1398 یکی از دوستانم که یک کارخانه تولیدی داشت و سالهای زیادی در این زمینه فعالیت میکرد به من مراجعه کرد و گفت چند سالی است که فروشش کم شده و دیگر نمیتواند حتی حقوق پرسنل و هزینه های جاری را بپردازد. به همین دلیل تصمیم گرفته بود تعدیل نیرو کند و کمی از هزینه ها را کاهش دهد. از او پرسیدم با چند درصد از ظرفیت کارخانه تولید میکند و او پاسخ داد که تنها 15 درصد از ظرفیت خط تولید در حال استفاده است و بازار کشش بیشتری ندارد! 

با تعجب از او پرسیدم آیا از کشش بازار مطمئن هستید؟ با اطمینان جواب داد بله من بیش از بیست سال در این حرفه مشغولم و نسبت به بازار محصولاتم کاملا آگاه هستم. از او در مورد نحوه فروش پرسیدم و بعد از پاسخ او متوجه شدم به صورت کاملا سنتی میفروشد. به او گفتم من میتوانم فروشت را حداقل دو برابر کنم! با تعجب پاسخ داد: “امکان ندارد.” با اطمینان به او گفتم: “عرض کردم حداقل دو برابر یعنی حتی ممکن است چندین برابر شود فقط به شرط اینکه همه کارهایی که به شما میگویم را مو به مو انجام دهید.” او با خوشحالی قبول کرد و ما دست به کار شدیم. در کمتر از 6 ماه فروش آن واحد تولیدی 20 برابر شد!! یعنی فروش 350 میلیون تومان در ماه آنها به 7 میلیارد تومان در ماه رسید!

چطور فروشم را از 350 میلیون به 7 میلیارد در ماه رساندم!؟

اگر با تولید آشنا باشید، به احتمال زیاد با خط تولید و ایستگاه های کاری آشنا هستید. در یک واحد تولیدی فرآیندهای تولید کاملا مشخص هستند و مواد اولیه از بدو ورود به تولید، مسیر آن مشخص است و در نهایت محصول نهایی در ایستگاه پایانی تولید شده و به انبار محصول نهایی جهت ذخیره سازی و یا بارگیری هدایت میشود. در گذشته واحد فروش یکی از واحدهای اداری و یا ستادی یک بخش تولیدی بود و حتی در حال حاضر نیز بسیاری از واحدهای تولیدی بخش فروش را یک بخش اداری میدانند و در کنار سایر بخش هایی مثل بخش اداری و … قرار میدهند اما با تغییر روش ها و ابزارهای فروش واحدهای تولیدی، باید انقلابی در روند قبلی فروش خود ایجاد کنند در غیر اینصورت به طور حتم از دایره رقابت خارج خواهند شد. در روش های جدید فروش، دیگر بخش فروش به مفهوم گذشته وجود ندارد و در واقع باید چیزی شبیه به خط تولید در واحد فروش ایجاد شود که ما به آن خط فروش میگوییم. در خط فروش 7 ایستگاه کاری وجود دارد که در هر ایستگاه فعالیت های حیاتی جهت فروش و افزایش فروش باید انجام شود. اقداماتی که در این هفت ایستگاه انجام میشوند، به شرح زیر هستند:
1. آنالیز محصول جهت برسی مخاطبان و رقبای محصول
2. ایجاد بسترهای مناسب جهت تجارت الکترونیک
3. بررسی و تهیه ابزارهای مورد نیاز برای ورود به تجارت الکترونیک
4. بررسی تولید محتوای مناسب و دلیل اهمیت آن در افزایش فروش و همچنین برنامه ریزی دقیق برای تولید محتوا
5. بررسی دقیقِ چگونگی انجام درست تبلیغات و بازاریابی
6. ایجاد فرآیندهای فروش
7. ایجاد سیستم خدمات پس از فروش و تاثیر آن بر افزایش فروش

در واقع استفاده صحیح از تجارت الکترونیک در کنار تجارت سنتی رمز افزایش فوق العاده فروش است.
اگر محصولی برای ارائه دارید و با توجه به کیفیت و قیمت محصولتان انتظار فروش بیشتری دارید اما هنوز نمی توانید خوب بفروشید، اینجا نقطه شروع افزایش فروش شماست پس این فرصت را از دست ندهید و با ما خط فروش خود را راه اندازی کنید. ما با شما قرارداد میبندیم و بدون دریافت هیچ هزینه ای سیستم خط فروش را برای شما راه اندازی خواهیم کرد و تنها در صورت تحقق افزایش فروش و عمل به وعده خود، درصدی از افزایش فروش که در قرارداد طی میکنیم را بعنوان حق الزحمه دریافت خواهیم کرد.

در اولین جلسه ای که با شما خواهیم داشت، مباحث فوق به صورتِ کامل و شفاف برای شما باز خواهد شد و پس از عقد قرارداد همکاری، کار به صورت اجرایی انجام می شود.
تمامی مباحث ذکر شده، به صورت عملیاتی در چندین کسب و کار پیاده سازی شد و موارد کاملا تست شده اند و بازخورد بسیار فوق العاده ای داشته اند. 

در صورتی که تمایل دارید این تجربه جذاب و شیرین را با هم در مورد محصول شما پیش ببریم از فرم زیر برای رزرو وقت مشاوره و شروع پروژه راه اندازی خط فروش استفاده کنید. ما با شما تماس خواهیم گرفت. 

فرم درخواست راه اندازی خط فروش

از همکاری با شما بسیار خرسندیم